Palvelut

FYSIOTERAPIA

  • Leikkauksen tai muun operaation jälkeinen kuntoutus
  • Neurologinen kuntoutus
  • Tuki-ja liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoito ja ennaltaehkäisy
  • Suorituskyvyn edistäminen ja tukeminen
  • Hyvän elämänlaadun tukeminen
  • Liikuntaan ja harjoitteluun liittyvä ohjaus ja neuvonta

Fysioterapiassa menetelminä hyödynnetään mm. terapeuttista harjoittelua, manuaalista käsittelyä sekä fysikaalisia hoitoja. Hoitomenetelmät valitaan lemmikin terveydentilan ja alkututkimuksen perusteella.

Fysioterapia_

HIERONTA JA MANUAALINEN KÄSITTELY

Manuaalisen käsittelyn ja hieronnan avulla voidaan hoitaa nivelissä ja lihaksistossa olevia kipu- ja jännitystiloja. Hieronta tehostaa kudosten aineenvaihduntaa ja nestekiertoa sekä rentouttaa ja poistaa stressiä. Hieronta osana monipuolista lihashuoltoa auttaa parantamaan suorituskykyä sekä edistää palautumista fyysisestä ja henkisestä rasituksesta. Nivelten mobilisoinnin avulla voidaan parantaa nivelten liikkuvuutta, hoitaa kipua sekä edistää nivelruston aineenvaihduntaa.

Hieraonta2

TERAPIALASER

Laserhoito on tieteellisesti todistettu, turvallinen ja lempeä hoitomuoto erilaisiin tuki-ja liikuntaelimistön vammoihin ja -sairauksiin. Laser lievittää tehokkaasti kipua, vähentää tulehdusta ja turvotusta sekä nopeuttaa kudosten parantumista. Laseria voidaan käyttää myös täydentävänä hoitona esimerkiksi hieronnan yhteydessä. Laserhoito perustuu koherentin valon aiheuttamiin biologisiin reaktioihin kudoksen soluissa, tehostaen mm. kudosten veren-ja hapen saantia, lymfanestekiertoa sekä lisäten sisäsyntyisten opioidien ja endorfiinin eritystä. Käytössäni on ammattilaiskäyttöön tarkoitettu suomalainen Theralux®Touch TX4 VET-laserhoitolaite. 

Terapialaser